Podcast

Roboraptor Podcast #49 – Filmek, amelyek olyanok, mint a Kaliforniai álom, csak Sátánnal

Hogy a musical egy csöpögős, nyálas műfaj lenne? Ugyan már! Van élet a Kaliforniai álmon túl is! Eheti adásunkban olyan zenés filmeket mutatunk be, amelyek bármely geek szívét megmelengetik, legyen akár rocker, akár szupergonosz vagy éppen egy transzszexuális Transzilvániából! A zenés filmek ingoványos útvesztőjében pedig vendégünk, Preiszner Miklós muzsikatanár segített eligazodni. Kibeszélt filmek listája: Rocky Horror Pictures Show (1975); Tenacious D – The Pick of Destiny (2006); Dr. Horrible’s Sing-Along Blog (2008).

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.