HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

A 10 legszexibb Marvel-pasi

Hogy ne vádoljatok minket hímsovinizmussal, és ne csak a férfiolvasóink csorgassák a nyálukat a 10 legrandiképesebb Marvel-csajra, itt egy lista nektek is lányok, a tíz legszexibb Marvel-pasiról!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hogy ne vádoljatok minket hímsovinizmussal, és ne csak a férfiolvasóink csorgassák a nyálukat a 10 legrandiképesebb Marvel-csajra, itt egy lista nektek is lányok, a tíz legszexibb Marvel-pasiról!

10. Gambit – Channing Tatum

channing-tatum-gambit

2016-ban érkezik az első Gambit-film, és a szerepet Channing Tatum kapta. Azt már tudjuk, hogy Tatum jól táncol és vetkőzik, de kíváncsian várjuk, hogy megy majd neki a kinetikus energiát uraló mutáns szerepe. Minden esetre, a lakótársam fülig szerelmes Tatumba…

9. Daredevil – Ben Affleckdaredevil_1

Személy szerint nem rajongok Ben Affleckért, mint színészért, de azért lássuk be, nem rossz pasi. Sokan csak a vak szuperhősként ismerik, pedig több figyelmet érdemelne. Hallása, szaglása, tapintása és ízlelése emberfeletti módon fejlett, ráadásul birtokában van az úgynevezett radarérzéknek is. És amúgy ügyvéd is. Szerintem biztos jól főz.

HIRDETÉS

8. Hulk – Mark Ruffalo

ruffalo-hulk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oké, tudom, ki akarna egy nagy dühös motyogó zöld csávóval kavarni? De emberi alakjában Bruce Banner piszok okos, a fizika nagydoktora, és bájos. Ha nem húzod fel, nem lesz semmi baj. Ha meg megtörtént, akkor se ijedj meg, gyakran ért a szép szóból.

7. Wolverine – Hugh Jackman

B56EEQCCMAE_Cgc

Magyarul Rozsomáknak, vagy Farkasnak nevezik. Csontjai és karmai elpusztíthatatlan adamantiummal vannak bevonva, melyek egy kísérlet következményei, emellett öngyógyító képességgel is rendelkezik. Azt hiszem ez elég kúl… De vigyázni kell vele, mert könnyen dühös lesz, és akkor nem csak karmol!

6. Pókember – Andrew Garfield

spider-man

Lehet nem túl vonzó, ha a csávódat megcsípi egy sugárfertőzött pók, és nyálas, gusztustalan fonál jön a kezéből. Peter Parkerre viszont gyerekek milliói néztek és néznek fel, mert egy igazi hétköznapi hős: nem gazdag, nem sikeres, csupán megcsípte valami. Az élete elég kalandos, senki se unatkozna mellette… A teste meg elég hajlékony. Ha értitek mire célzok.

5. Amerika Kapitány – Chris Evans

captain-america-training-plan-graphics-1

Amerika szuperkatonája nem csak a világháború alatt volt menő és sikeres.  Karaktere sokat változott a negyvenes évek óta, a kezdetben az Egyesült Államokat jelképező szuperhős volt, később az amerikai álmot testesítette meg. A világnak úgy tűnik mindig is szüksége lesz erre a szupererős katonára és pajzsára. Chris Evans cuki, izmos, vicces és hősies, és még a Bosszú Angyalainak is tagja.

4. Professzor X – James McAvoy

profx

Nem elég, hogy ő alapította az X-Men csapatot, hihetetlen okos. Ezen kívül telepatikus képességgel rendelkezik, nem csak olvas mások gondolataiban, hanem képes irányítani is azokat. Én mondjuk lehet nem járnék vele, ki tudja mikre venne rá… de ízlések és pofonok. James McAvoy viszont iszonyú cuki.

3. Vasember – Robert Downey Jr.

Iron-Man-4

Nem, nem fogom Robert Downey Jr.-t tenni a lista elejére, pedig a multimilliárdos, jó humorú feltaláló elég szexi és szintén tagja a Bosszú angyalainak. Szerintem bárki szívesen eltöltene vele egy estét, de ahhoz el kell tennie láb alól Pepper Potts-ot.

2. Thor – Chris HemsworthThe-Avengers-2012-Chris-Hemsworth-as-THOR-wallpaper

Nem csak isten, de tagja a Bosszú Angyalainak, és engem szerintem a kisujjával fel tud emelni, annyira erős. Na ha erre nem dobja le minden lány a bugyiját… akkor semmire. Esküszöm megbocsátom neki, hogy egy hülye kalapáccsal rohangál…

1. Magneto – Michael Fassbendermagneto

Magneto a gyerekkorát lágerekben töltötte, a szeme láttára gyilkolták meg anyját. Ekkor mutatkozott meg különleges képessége, uralja a mágnesességet, mozgatja a fémtárgyakat és képes mágneses mezőt kialakítani. Karaktere ellentmondásos, de egy férfi sem egyszerű eset… még Michael Fassbender sem, akit már láthattunk anyaszült meztelenül a Shame-ben. Csorog a nyálam.