HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Újabb izgalmas programokkal bővül a Budapest Comic Con

A társasjátékosok és az ázsiai kultúráért rajongók is megtalálhatják ezentúl a számításaikat a Budapest Comic Con segítségével.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Új társasjáték rendezvény indul

Elindult a Budapest Comic Con társrendezvénye a Board Game Expo, amely 2024-ben először kerül megrendezésre hazánkban.

A BCC vendégeinek ez az esemény ingyenesen lesz látogatható, de azok akik, csak a Board Game Expon szeretnének részt venni is jutányos áron válthatnak belépőjegyeket az eseményre.

A legnagyobb magyar kiadók több mint 200 asztallal, a legnépszerűbb játékokkal várják az látogatókat, akik különböző társasjátek versenyeken, és izgalmas színpadi előadásokon is részt vehetnek, valamint kipróbálhatják a legújabb társasjátékokat.

HIRDETÉS

Forrás: Budapest Comic Con

 

Korea rajongók, ide gyűljetek!

Vendégrendezvényként csatlakozik a KoreaON is, ahol a látogatók két napon keresztül kaphatnak ízelítőt a koreai kultúra sokszínűségéből a Koreai Kulturális Központ és a Hanyou alapítvány jóvoltából. Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkissebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást.

A KoreaON fő attrakciója a Magyarországon először koncertező világhírű acapella formáció a MayTree lesz.

Emellett egész napos nagyszínpadi programok (főzőshow, modern & tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató, koreai szépségápolási tanácsadás stb.), különböző koreai tematikájú standok is várják az érdeklődőket.

Május 18-án este pedig egy fergeteges K-Pop buli nyitja meg a kapuit, amelynek jegybevételeinek nagy részét jótékony célra fordítják majd a szervezők.

Végül, de nem utolsó sorban: színészbejelentés!

Emellett újabb színésszel bővült BCC Stars Zone-ja, a Csillagkapu, a Múmia valamint a Daredevil – A fenegyerek filmekből ismert

Erick Avari is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akikhez dedikáló- és fotós jegyet válthatnak a vendégek.

Erick Avari is a Budapest Comic Con vendége lesz

Érdemes figyelni a Budapest Comic Con Facebook oldalát is, ahol rendezvénysorozat legújabb híreiről és programjairól találhatóak friss információk. Az eddigi bejelentésekről pedig korábbi híreink közt olvashattok.