Hírek

Megérkezett az új Ómen film első előzetese

Lesz benne minden, amit akarni lehet: bátor apáca, démoni seregek.

Az ötletekből vészesen kifogyni látszó Hollywood hamarabb nyúlt az Ómenhez, mint azt hinni mertük: a 20th century stúdió berkei alatt készült a legújabb Ómen-film, Az első ómen. Amihez meg is érkezett az első előzetes:

Az első ómen előzetes:

A főszerepben a Trónok harcából és a Servantból ismert Nell Tiger Free, aki egy Rómába utazó fiatal nőt alakít. Megkezdi egyházi szolgálatát, ám az első munkanapok nem telnek nyugalommal: sötét erők kezdik megzavarni az ő és környezete nyugalmát. Az új fenyegetés pedig próbatétel elé állítja a lányt: meg kell kérdőjeleznie hitét és leleplezni egy szörnyű összeesküvést, amely a megtestesült gonoszt hivatott a világra szabadítani. Az első ómen az 1976-os kulthorrorfilm, az Ómen előzményfilmje.

További főszereplők Bill Nighy (Harry Potter-filmek), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sônia Braga (Kiss of the Spider Woman) és Ralph Ineson (Az északi). Az új Ómen-filmet pedig Arkasha Stevenson rendezte, a forgatókönyvet pedig Tim Smith-tel és Keith Thomasszal írta.

Az első ómen 2024. április 4-én érkezik a mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×