Hírek

Megérkezett Echo, a Marvel Studios első korhatáros sorozata

A Hawkeye-ból megismert Alaqua Cox visszatér mint Maya Lopez saját sorozatában. Az Echo alkotói egy sötét múlttal, indián családdal szembenézős sorozatot ígérnek a karakterrel, és a széria legelső előzetese be is váltja ezeket az ígéreteket.

Echo előzetes:

Az első előzetes képsorai és a trailer végi figyelmeztetés nem egy Disney +-os családbarát tartalmat vázol fel. Az Echo lett a legelső olyan, már a Marvel Studios égisze alatt készült Marvel sorozat, ami korhatáros besorolást kapott (pontosabban: TV-MA). Az előzetes figyelmeztetése alapján a széria, Disney +-on, ahol felnőtt profilra kell váltanunk, ha nézni akarjuk a szériát.

Az Echo-t viszont az előzetes hírekkel ellentétben nem novemberben startol, hanem már csak jövő év elején érdemes keresnünk a Disney +-on.

Ugyanis új premierdátumot kapott: 2024. január 10-én kezdődik.

Ezt követően hetente érkeznek a részek, és várhatóan 2024. április 9-én fejeződik be.

Az Echo-t Sydney Freeland (Navajo) és Catriona McKenzie (Gunaikurnai) rendezte. A főszerepben Alaqua Cox, és visszatér Wilson Fiskként Vincent D’Onofrio is, aki a Daredevil óta alakítja a karaktert. További szereplők: Chaske Spencer (Wild Indian, Az angol), Tantoo Cardinal (Megfojtott virágok, Stumptown), Devery Jacobs (A rezervátum kutyái, Amerikai istenek) and Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) és Zahn McClarnon (Dark Winds, A rezervátum kutyái).

Echo poszter:

ECHO, releasing on Disney+ & Hulu. © 2023 MARVEL.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×