HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Gonosz halott feltámadt, és rögtön egyesíti a családot – Evil Dead Rise előzetes

A Gonosz halott visszatér a mozikba.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Eredetileg HBO Max exkluzív filmnek szánt Evil Dead Rise (Gonosz halott – Ébredés) a Warner-Discovery összeolvadás következtében (a cég új policy-je szerint a mozipremiereket részesítik előnyben a streaminggel szemben) mozis filmmé avanzsált:

2023. április 21-én érkezhet az amerikai mozikba.

Magyarországon jelen állás szerint sajnos nem láthatjuk nagyvásznon, de HBO Maxra felkerülhet a film.

HIRDETÉS

A Sam Raimi 1981-es horrorfilmjén alapuló franchise-ba rendezőként ezúttal Lee Cronin száll be, aki 2019-ben debütált rendezőként A gyermek (The Hole in the Ground) című filmmel. A film főszereplői Lily Sullivan (I Met a Girl, Barkskins), Alyssa Sutherland (A köd, Vikingek), Morgan Davies (Storm Boy, The End), Gabrielle Echols (Reminiscence) és Nell Fisher (Northspur). . Az új Gonosz halott filmből viszont kimarad Bruce Campbell ikonikus karaktere, Ash Williams, de Campbell attól még nem marad távol a produkciótól: producerként támogatja azt Sam Raimi-val és Robert G. Taperttel együtt.

A történet ezúttal két testvér, Beth ( Lily Sullivan) és Ellie (Alyssa Sutherland ) körül forog. A nővérek eltávolodtak egymástól, de egy közös elvonulós hétvégén szeretnék család egyesíteni. Azonban a kapcsolatápolást démoni erők zavarják meg.

Evil Dead Rise előzetes:

És poszter:

Ha nem vagy tisztában a Gonosz halottal, ajánljuk alábbi cikkünket:

Gonosz halott – Szünidei őrület és vérfürdőzés

Forrás: Variety