HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Film készül a Death Stranding játékból

Hideo Kojima ambiciózus posztapokaliptikus játékából film forog.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A különleges és ambiciózus játékairól ismert japán videójáték alkotó, Hideo Kojima és cége, a Kojima Productions első filmadaptációjukra készülnek. Az első választás értelemszerűen a japán alkotó talán legismertebb, hollywoodi színészeket felvonultató játékára, a Death Strandingre esett. Ehhez A barbár című film executive producerével, Alex Lebovic-kal és produkciós irodájával, Hammerstone Studiosszal működnek együtt. A film munkálataiban maga Kojima is részt vesz Lebovic oldalán. A projektet teljes egészében a Hammerstone Studios ls a Kojima US állja, továbbá Allan Ungar is részt vesz benne executive producerként.

Bár a Death Stranding film forgatókönyve még írás alatt van, a Kojima Productions annyit elárult, hogy a film nem a videójáték történetét fogja újramesélni. Új szereplők és egyéb elemekkel gazdagítják a posztapokaliptikus világot.

Izgatottak vagyunk, és megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a zseniális és ikonikus Hideo Kojimával első filmadaptációján. Más nagyköltségvetésű, sikervárosmányos videójáték-adaptációkkal ellentétben a Death Stranding sokkal intimiebb és megfontoltabb lesz. Célunk újra megmutatni, mit jelenthet a videójáték adaptálás, ha rendelkezel kreatív és alkotói szabadsággal. Ez a film egy ízig-vérig „Hideo Kojima” mű lesz.

HIRDETÉS

– nyilatkozta a hír kapcsán Lebovic.

Ha valaki nem ismerné Kojima lassan kultstátuszba lépő játékát, annak ajánljuk korábbi játéktesztünket:

Death Stranding teszt – Kojima szerzői blöff-szimulátora

A Death Stranding második része pedig éppen készül, nemrég a Game Awards eseményen mutatkozott be:

Forrás: Collider