HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A macskámmal járok. BAJ? – Előzetesen a Cicaverzum

Fáni a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy… fekete macska. Megérkezett a Cicaverzum első rövid előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Szeleczki Rozália rendező első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum egy abszurd szerelmi háromszög történet. A főszerepét Törőcsik Franciska és Polgár Csaba játsszák, Patkós Márton (A besúgó) hangján szólal meg a Macska, mellékszerepekben pedig Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Alföldi Róbert és Kiss Tibi láthatók.

A Cicaverzum egy harminc éves lányról, Fániról szól, aki a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska.

Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó Macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja.

A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus Macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája? A film valódi tétje, hogy a főszereplő Fáni rájön-e, elakadt a múltban, és emiatt menekül álomvilágba.

HIRDETÉS

Megérkezett az első előzetes!

A film fejlesztése a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjában valósult meg, és az RTL Magyarország koprodukciójában készül. Forgalmazza a Forum Hungary.

2023-ban kerül a magyar mozikba.

Forrás: Forum Hungary