HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

2024-ig kell várni az Élősködők rendezőjének új filmjére

Pong Dzsunho (Élősködők, Snowpiercer, Okja) nem pihent az Oscar-díja után, célegyenesben van legújabb sci-fije Robert Pattinson főszereplésével. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Warner Bros forgalmazásában készült Mickey 17-et először 2022 elején jelentette be a stúdió. Pong Dzsunho dél-koreai rendező és stábja egy akkor még meg sem jelent regény alapján kezdte el a forgatást. Edward Ashton Mickey 7 című, februárban megjelent regénye egy A marsi és a Blake Crouch Sötét anyag regényeket idéző high concept sci-fi thriller, amelyben a Mickey7 nevű „feláldozható” nem hajlandó átadni soron következő klónjának a helyét. A jeges bolygóra, Nifheimre indított kolonizációs küldetésnek ezzel pedig nem belátható következményei lesznek. A regényre itthon se kell sokat várni, ugyanis az Agave Könyvek gondozásában jelenik meg 2024-ben vagy korábban – egyelőre olvasói kérdés.

Dzsunho filmjében ezt a feláldozhatót – immár Mickey 17 néven  – Robert Pattinson alakítja.

Pattintson mellett kiemelt szerepet játszik Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette és Mark Ruffalo.

HIRDETÉS

Az előzetes tervek szerint a Mickey 17-re még kell várnunk, ugyanis

2024. március 29-én tervezik bemutatni.

A forgatókönyvet Pong Dzsunho írta, és producerként is közreműködött – utóbbiban Dede Gardner és Jeremy Kleiner is segítette a Plan B produkciós cégtől, a Kate Street Picturestől  Dooho Choi, Peter Dodd pedig a Warnertől látta el a produceri feladatokat.

Mickey 17 premier bejelentő:

Forrás: Variety