HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Michelle Yeoh menti meg a Vaják világát – Előzetesen a Vaják előzménysorozat

A Vaják: A vér eredete minisorozat az első vaják-prototípus eredetét és a Szférák Együttállásának történetét dolgozza fel. Végre megpillanthatjuk, milyen élményben lesz részünk. Előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

2020 nyarán jelentette be a Netflix franchise-építő szándékait a Witcher (magyarul Vaják) világára. Azóta elkészült egy anime, A farkas rémálma, idén decemberben pedig jön az előzménysorozat. Az új széria mintegy 1200 évvel korábban fog játszódni az anyasorozat eseményeinél. Az ember-tünde-szörny világ összefonódásáról és az első vajákról fog szólni a négyrészes sorozat.

A Vaják: A Vér eredete showrunnerje Declan de Barra, Lauren Schmidt Hissrich (a Witcher showrunnerre) executive producerként vesz részt a projektben, Andrzej Sapkowski pedig kreatív tanácsadóként. A Vaják: A vér eredete szereplői: Laurence O’Fuarain (Fjall), Sophia Brown (Éile), Michelle Yeoh (Scían), Mirren Mack (Merwyn), Lenny Henry (Balor), Jacob Collins Levy (Eredin), Lizzie Annis (Zacaré), Huw Novelli (Callan), Francesca Mills (Meldof), Amy Murray (Fenrik), Nathaniel Curtis (Brían), Zach Wyatt (Syndril), Dylan Moran (Uthrok One-Nut) és Joey Batey (Jaskier), meglepő módon!

Az első rövid előzetes a Witcher 2. évadának idején érkezett, amikor az évad végén már felbukkant az előzetes az előfizetőknek. Most pedig egy újabb, immár zenei aláfestéssel megnyerő új előzetes:

HIRDETÉS

Vaják: A vér eredete előzetes:

A négyrészes előzménytörténet december 25-től látható a Netflix műsorán.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.