HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Óvatosan a netszörfinggel, kiszivárgott a Sárkányok háza utolsó része

Kiszivárgott a Sárkányok háza évadzáró epizódja a pénteki napon, 2 nappal az HBO premierje előtt. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A szivárgás feltehetően egydisztribúciós partneren keresztül történt, amely az Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMMA) régióban forgalmaz – nyilatkozta az HBO a Variety-nek. A Sárkányok háza fináléja torrentoldalakon kötött ki teljesen illegálisan. A hivatalos nyilatkozat szerint az HBO szigorúan átvizsgálja az illegális terjesztésű oldalakat és eltávolítja onnan a szóban forgó epizódot. Az incidens pedig sajnálják, mert a szivárogtatók ezzel kellemetlenséget okoztak a sorozatot hétről hétre követő nézőknek, rontva az élményüket. Az esetleges spoilerekről nem is beszélve.

Bár a Sárkányok háza eddig gond nélkül megúszta a kellemetlen szivárgásokat és idő előtti infókat, a Trónok harca franchise-ról ez nem mondható el. Az anyasorozatból több alkalommal is került fel idő előtt epizód a netre, főleg a 8. évadból. Utóbbi miatt az HBO leállította a sajtónak szánt screenereket a szériából, de ez nem szüntette meg a problémát. Például több 8. évados epizód feltűnt idő előtt a torrentoldalak mellett a Direct TV Now-on és az Amazon Video Prime német platformján.

Az éj sötét, és tele van spoilerekkel! Szóval mindenki vigyázzon.

A Sárkányok háza évadzárója hivatalosan október 24-én érkezik az HBO Maxra.

HIRDETÉS

Előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.