Hírek

Pókember legjobb barátja vámpír bőrbe bújik egy sorozat kedvéért

A Sony-MCU-s Pókember trilógiából megismert Jacob Batalon egy új vámpíros vígjátékba mélyeszti fogait. Reginald, a vámpír címen érkezik sorozata az amerikai SYFY csatornára.

Johnny B. Truant Fat Vampire című regényei alapján készült a Reginald the Vampire. A széria egy tízrészes vígjáték – némi drámai elemmel -, sok-sok szívvel és pont elég vérrel. Hiába halt meg valaki, attól az élet még bonyolult marad. Az alkotók ígérete szerint a sorozat minden vámpírtoposzt kifordít és megrág úgy, ahogyan ezt elvárhatjuk egy ilyen műfajú sztoritól, miközben napjaink szépségideáljáról is leszedi a szentelt vizet. A vámpírélet nehézségeibe pedig a Sony-MCU Pókember filmekből ismert Jacob Batalon vezet be, mint az ügyeletes kívülálló vámpír főhős. További szereplők: Aren Buchholz (When Calls the Heart), Em Haine (Kerge Kacsák: Így kell tarolni!), Georgia Waters (Szirén), Mandela Van Peebles (Mayor of Kingstown), Marguerite Hanna, Savannah Basley (Wynonna Earp) és Sean Yves (Heartland).

A Reginald The Vampire október 5-én startol az SYFY-n.

Előzetes:

Forrás: ComicBook.com

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×