Hírek

Nem is kell olyan sokat várni a Rick és Morty 6. évadára!

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick és Morty című sorozat új évada világ- és multiverzumszerte szeptember 5-étől, hétfőtől kezdődően indul.

Nehéz volna túlbecsülni a Rick és Morty hatását. Több mint sikersorozat, igazi globális jelenség” – mondta Michael Ouweleen, az Adult Swim és a Cartoon Network elnöke. „Miközben erre a hamarosan ikonikussá váló új évadra készülünk, lehetőséget biztosítunk a rajongóknak, hogy teljesen egyedi módon vegyenek részt az élményben – úgyhogy érdemes mostanában követni a híreket.

A Rick és Morty 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben is a legnépszerűbb kábeltévés vígjátékok egyike volt Amerikában. Egyesült Államok és világszinten pedig az egyik első számú HBO Max-on elérhető sorozat.

Bemutatása óta a Rick és Morty-t világszerte több mint tízmilliárd alkalommal tekintették meg hagyományos tévéműsorként, digitális formában és streaming oldalakon.

A nagy sikerű, Emmy-díjas Rick és Morty az Adult Swim csatornán futó animációs vígjátéksorozat, amely félórás epizódjaiban egy zseniális, szociopata tudóst követ, aki őrületesen veszélyes kalandokba rángatja bele félénk unokáját univerzumszerte. Rick Sanchez Beth nevű lányával és családjával él, és folyamatosan intergalaktikus kiruccanásokra viszi magával Beth-t, a vejét, Jerryt és két unokáját, Summert és Mortyt.

Itt a hatodik évad, így Rick és Morty végre visszatér! Történetük ott folytatódik, ahol abbamaradt: megviseltek, és kibabrált velük a sors. Vajon össze tudják kapni magukat egy új kalandhoz? Vagy elmossa őket a pisióceán? Ki tudja? Pisi! Család! Rejtély! Egy csomó dinoszaurusz! És még több pisi! Jön a kedvenc sorozatod legújabb, kihagyhatatlan évada.

Írd fel: az új évad szeptember 5-étől, hétfőtől startol az HBO Maxon.

A Rick és Morty főszereplői: Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Dokik), Chris Parnell (Saturday Night Live) és Spencer Grammer (Greek). A sorozat két alkotója és egyben executive producere Dan Harmon (Balfékek) és Justin Roiland.

Forrás: HBO Magyarország

Az előző 5. évadot is igen szerettük, teljes kritikánkból meg is győzödhetsz róla.

A Rick és Morty ötödik évada mindent borított, amit eddig a sorozatról gondoltunk