HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A szolgálólányra megint sok szenvedés vár – szeptemberben indul az 5. évad

A szolgálólány meséje sorozat visszatér, hamarabb is, mint vártuk. Szeptember 14-én startol az új, 5. évad.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Hulu húzócíme, A szolgálólány meséje szeptember 14-én startol az amerikai streamingen.

Ígéretük szerint ezen a napon 2 epizóddal indít a sorozat, utána pedig heti rendszerességgel, szerdánként érkeznek az új részek.

A streamingszolgáltató két új képet is megosztott a premierdátum bejelentésével. Megértésükhöz érdemes felidézni a 4. évad fináléját.

HIRDETÉS

Az 5. évad ugyanis pontosan az előző évad eseményeitől veszi fel a fonalat.

A hivatalos szinopszis így szól:

June, miután megölte Mr. Waterfordot, korábbi elnyomóját és bántalmazóját, szembe kell néznie tette következményeivel, és újra definiálnia, ki ő és mit is akar ezután Gileádban. Eközben egykori családja, Luka és Moira továbbra is azon vannak, hogy June találkozzon kislányával, Hannah-val, és megállítsák Gileádot. A megözvegyült Serena igyekszik minél nagyobb figyelmet generálni férje halálának és önmagának, miközben Lídia néni és Lawrence parancsnok Gileád megreformálásán ügyködnek.

A gileádi állam propaganda malmai sem pihennek, ugyanis egyre sikeresebben szivárog be ideológiájával a szomszédos Kanadába.

Az 5. évadra visszatér Elisabeth Moss (June), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel és Sam Jaeger. Az előzetes hírek szerint Alexis Bledel viszont nem fog már szerepelni a sorozatban.

A magyar premierről egyelőre nincs hír. Amint lesz, frissítjük cikkünket.

A legutóbbi, 4. évadról itt írtunk, ami a kezdeti nehézségek ellenére pazarul végződött:

Szenvedéspornó után kielégülés – A szolgálólány meséje 4. évad

Forrás: The Hollywood Reporter

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.