HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Az AC/DC és a Mötley Crüe se menti meg az új Hellboy-filmet a biztos bukástól

Az idei év egyik legrosszabb filmje címére jó eséllyel pályázik Neil Marshall Hellboy-rebootja. Sajnos mi sem tudtunk jó szívvel a védelmére kelni. Ennek ellenére legújabb podcastünk nem a kegyetlen filmcincálásról szól, hanem sokkal inkább arról, hol csúszhattak el a dolgok. Milyen alapanyaggal szolgálnak a Hellboy-képregények? Mi volt az, amit Guillermo Del Toro meg tudott ugrani, de Marshall már nem? És egy ilyen film után van-e esélye feltámadnia a Hellboy franchise-nak? A főbb témák mellett azért néhány pozitívumot is kerestünk a filmben.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az idei év egyik legrosszabb filmje címére jó eséllyel pályázik Neil Marshall Hellboy-rebootja. Sajnos mi sem tudtunk jó szívvel a védelmére kelni.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adást INNEN le is tudjátok tölteni, Anchor-felületünkön pedig további lejátszókon is elérhető, például Spotify-on vagy Apple Podcasten.

Podcastet hallgatni menő!

HIRDETÉS

2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.