HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Így lelj önismeretre, elfogadásra sárkányoddal

Az Így neveld a sárkányodat-széria eddig is arról volt ismert, hogy a cuki, akciódús sztori mellett fontos szerepet kap a felnőtté válás, az elfogadás, és az elengedés, ez pedig a trilógiazáró epizódban is megmutatkozott. Legújabb podcastünkben azt járjuk körül, mennyire sikerült lekerekíteni a franchise-t, lenne-e értelme folytatni és milyen hasonlóságai vannak a Toy Storyval.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Mivel a podcastjeinket immár live-ban követhetitek ezért abban a felmerülő kommentekre is reagálunk. A technika ördöge azonban megtréfált minket, így két részletben közöltük a YouTube-on itt és itt. Alant persze már összevágott verzióban hallgathatjátok a különböző podcast-alkalmazásokban.

HIRDETÉS

A Roboraptor (Live) Podcasttal kéthetente jelentkezünk élőben a YouTube-oldalunkon, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, Anchor-felületünkön pedig további lejátszókon is elérhető.

A következő adás március 11-én érkezik, a téma a Marvel kapitány lesz.

Podcastet hallgatni menő!

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.