HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

A LEGO-kaland 2. mindenben emeli a tétet, csak a mondanivalóban nem

Kis kihagyás után visszatér a Roboraptor Podcast, ráadásul ezentúl streamelt verzióban, vagyis innentől már élőben is kommentelhetitek adásainkat (kéthetente hétfőnként, 18 órakor), ezekre pedig reagálunk is. Live podcastjeink persze később felkerülnek a megszokott felületeinkre is, ezt keressétek alább. Első ilyen adásunkban (ami az össz-podcast számot tekintve már a 72.) A LEGO-kaland 2-t veséztük ki. Szót ejtettünk az első részről, meg hogy a folytatás felért-e hozzá, a történet hebehurgyaságáról és szerethetőségéről, a legózás filozófiájáról, meg a franchise brutális kiterjesztéséről.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor (Live) Podcasttal kéthetente jelentkezünk élőben a YouTube-oldalunkon, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

 

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, Anchor-felületünkön pedig további lejátszókon is elérhető.

A következő adás február 25-én érkezik, a téma az Így neveld a sárkányodat 3.

Podcastet hallgatni menő!

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.