HIRDETÉS

HIRDETÉS

Film

Oknyomozó Raptor: A legrosszabb horrorklisék, amik szembejöhetnek veled péntek 13-án

Fekete macska, létra, kiborult só? Fenét! A szextől, a slusszkulcsoktól és mobiltelefonoktól kell igazán tartanunk péntek 13-án!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ne péntek 13-án veszítsd el a szüzességed!


via GIPHY

A tinihorrorok klasszikus eleme, hogy mindig azok a szereplők halnak meg szinte legelőször, akik kufircolnak. Hogy távol tartsuk magunktól a baltás gyilkosokat és láncfűrészes belezőket, ezen a napon tartózkodjunk a testi örömöktől. Ehhez passzol egy másik ismert toposz: a szüzek mindig életben maradnak. Röviden: ne tervezzünk mára randit.

Ne szelfizz!


via GIPHY

Baromi nehéz úgy kibekkelni egy napot, hogy nem nézünk tükörbe, de sajnos ma még a telefonunk belső oldali kameráját sem ildomos használni, hiszen tudjuk, mindig ilyenkor tűnik fel a háttérben a rejtélyes alak, akire nem számítasz. Gyakorlatilag minden tükröződő felületet kerülnöd kell.

Ne lakj nagy házban!


via GIPHY

HIRDETÉS

A horrorfilmek zöme hatalmas kúriákban, szellemjárta kastélyokban, poros külvárosi házakban játszódik, szóval nyugodtan maradj otthon a Rákóczi úti 20 négyzetméteres garzonodban, ott valószínűleg nem esik bántódásod!

Ne telefonálj, úgy is elmegy a térerő, amikor nem kéne!


via GIPHY

Murphy a legaljasabb horrorklisé-gyáros, mindig akkor romlik el valami, amikor nem kéne, és ez főleg a mobilokra igaz. Legyen otthon vezetékes telefon, több számítógép, laptop vagy tablet, amin lehet segítséget hívni.

Ne vegyél fel magassarkút, mert lehet, hogy gyepen kell trappolnod!


via GIPHY

Fontos a sportos outfit, a csini/szexi/kurvás lányok mindig hamarabb halnak a horrorfilmekben. Mackónadrágban és mamuszban egyszerűbb menekülni (na jó, nem mindig)!

Ne fuss, úgyis elesel!


via GIPHY

Viszont menekülni csak körültekintően lehet! Talán észrevettük már, hogy a zombik, sorozatgyilkosok, szellemek mind nagyon lassan, megfontoltan haladnak, kivárnak, kifárasztják áldozatukat, akik úgy is elesnek, és kificamítják a bokájukat. Elég, ha csak megszaporázzuk lépteinket!

Ne menekülj autóval!


via GIPHY

Ha nem Murhy vagy a körültekintő sorozatgyilkos tesz róla, hogy járművünk ne funkcionáljon, akkor idegességünkben mi ejtjük el a slusszkulcsot, és már kész is a baj. Arra viszont egyik szereplő sem gondol, hogy biciklivel meneküljön!

Ne menj le a pincébe!


via GIPHY

Sötét estéken, esetleg viharos időben zajt hallani az alagsorból, majd botor módon egyedül elindulni megkeresni annak forrását nettó hülyeség, inkább toljunk egy szekrényt a pinceajtó elé és nézzük tovább a Trónok harcát.

Ne bújj a szekrénybe!


via GIPHY

Ennél nagyobb hülyeség már csak a függöny mögé rejtőzni, az ágy alá bújni vagy az emeletre menekülni. Ha elég nagy a szennyestartód, mássz be oda. A büdös zoknik között nem keresne senki.

Ne legyen macskád!


via GIPHY

Mert úgyis mindig olyankor ugrik elő, amikor nem kéne vagy nem számítasz rá.

Ne menj óvodák közelébe!


via GIPHY

A gyerekek akár ijesztőek is lehetnek péntek 13-án.

Ne szúrd meg magad, mert vér jön a szádból!


via GIPHY

A horrorfilmek nagy tanulsága, hogy ha valamilyen sérülést szenved hősünk, több liter vér bugyog ki a száján. Ne stoppoljunk zoknikat ezen a napon!

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.