HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #15 – Szörnyvadászat (feat. Szirmai Gergő)

Negyedik adásunkba Szirmai Gergő látogatott el akivel a fantasy, sci-fi, horror-filmek egyik alzsánerével foglalkoztunk: a szörnyvadász filmekkel. Podcast.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Negyedik adásunkba Szirmai Gergő látogatott el akivel a fantasy, sci-fi, horror-filmek egyik alzsánerével foglalkoztunk: a szörnyvadász filmekkel. Tudjátok, ez az amiben a mitologikus lények a 21. század emberi társadalmában bujkálnak, de olyan rendkívül ügyesen, hogy egész életükben egy darab fotó sem készül róluk. Legalábbis ami a Dylan Dog című képregény adaptációt illeti. Persze ha még ez lenne a legnagyobb baj a filmmel… Az alkotás trailere hajtás után található.

A Szörnyvadászat című podcast-ünk legkülönösebb darabja következik! A finn Jalmari Helander különös történetet talált a bűn és a bűnbocsánat téma vesézésére: télapókkal, rénszarvasokkal és csákányokkal. A film trailere ezúttal is hajtás után látható.

HIRDETÉS

A Szörnyvadászat podcast utolsó darabja, egy film a messzi északról, ahol a trollok élnek. Legalábbis a Trollhunter című norvég found footage típusú film szerint. Ez a film valami olyasmit tud, amit a hozzá hasonló műfajban készültek egyike sem. Szinte természetfilmmé emeli a már unott, kopott remegő kézikamerás stílus. Azért persze vigyázni is kell, hogy közben nehogy keresztény legyen az ember…