Hírek

Fenyegető aurájú bosszúálló provokálja a civilek nyugalmát! – Toxikus Bosszúálló előzetes

Lloyd Kaufman és Michael Herz 1984-es őrült és gore szuperhősfilmje új köntösben és korunk kedvelt sztárjaival kel új életre. Megérkezett a Toxikus Bosszúálló első előzetese.

Bőven a Marvel és DC mozis térhódítása előtt a függetlenként dolgozó Lloyd Kaufman és Michael Herz páros megteremtette a maga vérben tocsogó és helyzetkomikummal operáló szuperhős filmjét: az 1984-es The Toxic Avengert (magyarul A Toxikus Bosszúálló).

Az elmúlt tíz év felpörgő szuperhősfilm reneszánsza természetesen nem hagyhatta a 80-as években a bosszúállót sem: a Legendary Entertainment 2018-ban bejelentette, hogy új életet lehel a történetbe.

Ha valaki nem ismerné a sztorit: A Toxikus Bosszúálló Mervin történetét meséli el, aki gondnokként dolgozik egy fitnesz teremben. Munkája nem könnyű, hiszen állandóan hadban áll az odalátogatókkal, mert azok állandóan külsöjén élcelődnek. Egy szerencsétlen napon annyira belelovalja magát a konfliktusokba, hogy beleesik egy mérgező folyadékkal teli tartályba. Ahogyan egy szuperhőstörténetben lenni szokott, Mervin szuperképességekre tesz szert – és enyhén szólva nem túl vonzó külsőre. Új hatalmától megrészegülve pedig nekiáll rendet tenni a világban. A Toxikus bosszúálló 35 évvel ezelőtti debütálása óta három folytatásig, egy rajzfilmsorozatig és egy musicalig (!) vitte.

A Fantastic Fest filmfesztiválon a napokban debütált remake igyekezett megtartani a horror-véres vígjáték jelleget, miközben korunk kedvelt színészeit állította csatasorba: a főszerepben Peter Dinklage (Trónok harca), Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis, Jonny Coyne, Elijah Wood és Kevin Bacon. Mindezt pedig újra álmodta és rendezte Macon Blair (Green Room, A múlt hamvai)

A Toxikus Bosszúálló előzetes:

Még több betekintést pedig a filmhez kijött legelső képek adnak:

Hivatalos mozis bemutatóról jelenleg nincs információ.