Hírek

A kémkedés még nem nézett ki ilyen jól? – Láthatáron az új Guy Ritchie film

Csak Jason Statham állíthatja meg Hugh Grantet! És sok más ismert sztár megfordul egy kis akciózásra Guy Ritchie legújabb filmjében. Fortune-hadművelet: A nagy átverés hamarosan a magyar mozikban.

Orson Fortune (Jason Statham), a rendkívüli képességekkel megáldott szuperkém titkos bevetésre indul. A nagymenő ügynöknek vissza kell szereznie egy irtó veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy a haláli eszköz Greg Simmonds (Hugh Grant), a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön.

És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló. Kissé vonakodva, de csak összeáll a világ legjobbjaival (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), hogy egy mindent elsöprő küldetésen találják meg a spéci eszközt. Ám egy olyan nagy halhoz, mint Simmonds, egy különleges csali kell. Fortune és csapata beszervezi Hollywood legnagyobb filmsztárját, Danny Francescót (Josh Hartnett), aki nem mellesleg Greg Simmonds kedvenc színésze. És bár a hadicsel elég furmányos, minden Danny fiú rátermettségén áll vagy bukik.

Guy Ritchie filmje január 5-től a mozikban!

Előzetes:

Forrás: Forum Hungary

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!