Hírek

A Witcher Cirije is benne lesz a következő Majmok bolygójában

2024-ben érkezhet a Majmok bolygója friss epizódja, amiben Freya Allan is játszik majd. A filmet októberben kezdik forgatni.

A 20th Century Studios elárult pár részletet az egyelőre angolul csak The Kingdom of the Planet of the Apes futó új epizódról, ami évekkel a 2017-es A majmok bolygója – Háború után játszódik. Októberben kezdik a forgatást, és Wes Ball, Az útvesztő filmszéria kiötlője rendezi a filmet.

Az alább is látható grafikán túl csak annyit tudni, hogy a már bejelentett Owen Teague mellett Freya Allan, a The Witcher Cirije is benne lesz, a forgatókönyvet pedig Josh Friedman (Világok harca), Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás) és Patrick Aison (Préda) írják.

Az még nem egyértelmű, hogy a mozikba is bekerül-e a 2024-re tervezett alkotás, bár a stúdiótól a Préda streamingfelületeken jelent meg.

 

Majmaink bolygója új Majmok bolygója filmet kap, és már főszereplő is van

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.