HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Előzetesen a The Fabelmans, ami tényleg egy szerelmes levél a filmekhez

Steven Spielberg ezúttal felnövéstörténetet rendezett saját gyermekori élményei alapján. Megérkezett a The Fabelmans előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Spielberg félig életrajzi ihletésű filmje Hálaadás hétvégéjén, azaz november 23-án debütál a mozikban. A The Fabelmans egy fiatal fiúról szól, aki szembesül egy családi titokkal, élete nehézségeit pedig a filmek varázslatos világán keresztül dolgozza fel. Hiszen a filmek segíthetnek abban, hogy sokkal jobban megértsük a körülöttünk lévőket. Szóval témájában és stílusában egy klasszikus, szívhez szóló Spielberg mozit várhatunk a Fabelmanstől.

Főszerepben Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Seth Rogen, Jeannie Berlin, Julia Butters, Robin Bartlett, Keeley Karsten ésJudd Hirsch. A filmben még olyan nevek is feltűnnek, mint David Lynch vagy Mateo Zoryon Francis-DeFord. A forgatókönyvet Spielberg és Tony Kushner írta.

A The Fabelmans november 23-án kerül a mozikba. A magyar mozikba pedig november 24-én.

Előzetes:

HIRDETÉS

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.