HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Túlélik ezt a horror tábort a melegek? Megérkezett a They/Them előzetese

Bevállalós, akár jól, de akár rosszul is elsülhet ez az ötlet: egy gyilkos melegeket, transzokat és egyéb szexuális kisebbségeket próbál levadászni! De azért az LMBT + tagjait is kemény fából faragták! A Peacock They/Them filmje egy jó kis slashert ígér a műfaj rajongóinak.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Blumhouse – John Logan dirigálása alatt – egy izgalmas slasher élményt hozott tető alá a They/Them előzetesében: egy csapat meleg, transz, aszex és queer érkezik a Whistler táborba, amelyet Owen Whistler (Kevin Bacon) vezet. A férfi a „szabadság új érzését” ígéri a táborozóknak, pszichológiai terápia és beszélgetések segítségével. Amint elindulnak a beszélgetések, egy gyilkos kezdi el zaklatni a táborlakókat. Az ideérkezetteknek saját kezükbe kell venni sorsukat, ha meg akarnak szabadulni a titokzatos gyilkostól.

Szereplők: Kevin Bacon, Anna Chlumsky, Theo Germaine, Carrie Preston,  Quei Tann, Austin Crute, Monique Kim, Anna Lore, Cooper Koch és Darwin del Fabro.

A film a Peacock streamingre érkezik augusztus 5-én.

A világpremier pedig a héten esedákes a san dieagói Comic Cononon.

HIRDETÉS

Előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.