HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Ha elég jó vagy videojátékban, akár még csajod is lehet

Podcasthallgató, készen állsz az őrületes nosztalgia hullámvasútra? Emlékszel Szuper haverre? És Batmanre, meg a DeLorean DMC–12-re? Mert a Ready Player One alkotói bizony emlékeznek a gyerekkorodra, és nem is restek azt fulladásig le is nyomni a torkodon. Na, de tényleg csak ennyit tudna Spielberg filmje, vagy ahogy egy öreg bölcs mondaná „több, mint aminek látszik”? Van-e saját tartalom és egy önjogán szórakoztató film a gátlástalan nosztalgiatrip mögött? Mond-e a Ready Player One bármi újat, érvényeset a rajongásról, a játékosokról és a jövőnkről? Új klasszikus született, vagy csak a régiek lagymatag felmelegítése ez? Ezekről beszélgetett legújabb podcastünkben Muchichka László, Szaniszló Róbert és Pongrácz Máté.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

 

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben is szexi!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.