HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Az új Tomb Raiderről nehéz eldönteni, hogy Kraftos Croft vagy Lőre Lara

Legújabb podcastünkben megvitattuk, megfelelő-e az új Tomb Raider-film a vasárnapi húsleves és pörkölt mellé. Elmélkedtünk arról, hogy elég kraftos Croft-e Alicia Vikander Larája, s mint film, megállja-e a helyét az új Tomb Raider a mozivásznon. Menő lesz mostantól az archeológia? Megtárgyaltuk, hű-e az alapanyaghoz, alibi-e a főszereplő emocionális alapokon nyugvó motivációja? Az adásunkból megtudhatjátok, szenved-e Lara késő kamaszkori idealizmusban, van-e erekció a film főgonoszában, hogy egy erdei fogócskában Angelina Jolie lenne-e a fogó, vagy Alicia Vikander, és persze azt, hogy szerintünk szar-e vagy sem az egész Tomb Raider.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben is szexi!

HIRDETÉS

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.