HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

A jövő sötét, és tele van iszonyattal

A Black Mirror már évek óta terrorizál minket a technológia, pontosabban a technológia által felszínre hozott emberi gyarlóságok pesszimista jövőképeivel. Régi adósságunkat törlesztve most végre a Roboraptor Podcastben is kibeszéltük a sorozatot, méghozzá a nemrégiben megjelent 4. évadát. Ezúttal is láthattunk jobb és rosszabb részeket, de (talán egy kivétellel) mindegyik epizód remek és továbbgondolásra érdemes kérdéseket vetett fel, többek között ezeket is ecseteljük adásunkban.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ezúttal végre a Roboraptor Podcastben is kibeszéltük Charlie Brooker sötét sci-fi sorozatának legújabb, negyedik évadát. Ezúttal is voltak nagyszerű, ugyanakkor kevésbé jó részek, ugyanakkor szinte majdnem mindegyik alkalmas arra, hogy kicsit elemezgessük, így hát ezt meg is tettük az eheti podcastünkben. Black Mirror 4. évad kibeszélő:

 

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben is szexi!