HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

T’Challa lebontaná a határzárat! Ez felháborító!

A polgárháborús belépője óta várjuk, most végre megérkezett. A Fekete Párduc jött, látott és egyaránt sikerült elnyernie a kritikusok, rajongók illetve a hétvégi mozi nézők elismerését. Persze a Roboraptor Podcast csapatával már nem volt ilyen egyszerű dolga. Minden idők legjobb Marvel filmje©™ ugyanis nagyjából annyira osztotta meg stábunkat, mint a Sokoviai Egyezmény a Bosszúállókat. Miközben ugyanis a vásznon egymásnak feszült a jelmezes Martin Luther King és a furry Malcolm X, bennünk azért felmerült pár kérdés. Tényleg ez lenne az eddigi legfontosabb szuperhősfilm? Merész polgárjogi kiállás vagy csak egy látványos Oroszlánkirály-remake? Tudd egyáltalán Ryan Coogler filmje bármi ténylegesen újat nyújtani, vagy csupán új színben ismételgeti az ezerszer látott toposzokat? Ezen kérdésekre szolgálunk teljeskörű, egzakt és kielégítő válaszokkal a Roboraptor Podcast negyedik vagy ötödik évadnyitó adásában. Beszélgetnek: Muchichka László, Szaniszló Róbert, Zsótér Dániel és Pongrácz Máté.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tényleg olyan fontos az MCU 18. filmje, mint mondják, vagy ugyanolyan, mint a többi, csak feketében? PODCAST.

 

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.