Podcast

Kevés nyomasztóbb dolog van az egyedülálló anyaságnál

Az anyaság egyszerre nemes és nyomasztó vállalás mindazok számára, akik belevágnak, pláne ha egyedül maradnak, mint Bridgette a SMILF című sorozatban. A Tilos Rádió nőjogi rádióműsorában a Drágám hol a vacsorám?-ban beszélgettünk a Showtime tavaly novemberben bemutatott nyolcrészes újdonságáról, amit azonnal Golden Globe-ra jelölték, a stúdió pedig egyből kilátásba is helyezte a folytatást. Podcast.

A Tilos Rádió nőjogi rádióműsorában a Drágám hol a vacsorám?-ban beszélgettünk a Showtime nyolcrészes újdonságáról, a SMILF-ről.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.