Podcast

Szőrös, fehér férfiak ajánlják neked az év legjobb filmjeit!

Hamarosan véget ér 2017, így a bejglizabálás közepette érdemes számot vetnünk az elmúlt esztendővel. Ennek megfelelően idén utoljára összeült a Roboraptor Podcast igen diverz, szőrös, fehér férfiakból álló stábja, hogy elmondja a tutit a mögöttünk álló év filmterméseiről. Szóval következzenek a legnagyobb csalódásaink, a legkedvesebb kedvenceink és az általunk a 10 legjobbnak megszavazott film megkérdőjelezhetetlen listája. Kezdődjön hát a vágatlan különkiadás, amelyből kiderül, hogy milyen is volt 2017 a moziban (vagy legalábbis miként látta azt a RoboRaptor Podcast). Beszélgetnek: Muchichka László, Pongrácz Máté, Szaniszló Róbert és Zsótér Indi Dániel.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Szerző

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image