Podcast

Roboraptor Podcast #52 – Marhára unjuk már a szuperhősfilmeket?

Hat. 2017-ben ennyi (DC vagy Marvel képregény alapján készülő) szuperhős filmet mutattak be a mozikban. És, akkor még a sorozatokról nem is beszéltünk, hiszen csak idén hét új Marvel TV/Streaming szolgáltatós sorozat indult el, és persze ezek mellett ott van még az a majdnem tíz (többségében) DC-sorozat, amelyeknek szintén volt új évadja. Ez már azért kezd egy kicsit sok lenni, vagy mégsem? Mikor pukkan ki a szuperhős lufi? Utolérheti-e a DC film divíziója a Marvelt? Ráununk-e valaha a köpenyes igazságtevők kalandjaira? Mennyire kell komolynak lennie egy képregényfilmnek? Milyen egy jó szupergonosz? Karakternek minősül-e Steppenwolf? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, miközben értékeltük az elmúlt év szuperhősfilmes termését. Ha téged is érdekelnek a válaszok, akkor íme legújabb podcastünk, amiből minden kiderül (ha, meg kimaradt valami, akkor az nem is volt fontos).

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük