HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #54 – Marhára unjuk már a szuperhősfilmeket?

Hat. 2017-ben ennyi (DC vagy Marvel képregény alapján készülő) szuperhős filmet mutattak be a mozikban. És, akkor még a sorozatokról nem is beszéltünk, hiszen csak idén hét új Marvel TV/Streaming szolgáltatós sorozat indult el, és persze ezek mellett ott van még az a majdnem tíz (többségében) DC-sorozat, amelyeknek szintén volt új évadja. Ez már azért kezd egy kicsit sok lenni, vagy mégsem? Mikor pukkan ki a szuperhős lufi? Utolérheti-e a DC film divíziója a Marvelt? Ráununk-e valaha a köpenyes igazságtevők kalandjaira? Mennyire kell komolynak lennie egy képregényfilmnek? Milyen egy jó szupergonosz? Karakternek minősül-e Steppenwolf? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, miközben értékeltük az elmúlt év szuperhősfilmes termését. Ha téged is érdekelnek a válaszok, akkor íme legújabb podcastünk, amiből minden kiderül (ha, meg kimaradt valami, akkor az nem is volt fontos).

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Lassan minden hónapra jut már egy új szuperhősős film, vagy sorozat. Nem lesz már sok? Nem unjuk már a Marvel, a DC és egyéb társaik héroszos kontentjeit egy kicsit? Legújabb podcastünkben a képregény-adaptációk idei termését vettük górcső alá. Szuperhős-cunamira felkészülni!

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.