HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #50 – Ó, anyám, merre visz az utad?

Ó, anyám! Ez meg mi a fene volt? Kiáltanak fel a könnyed horrorélményt kereső mozinézők tömegei Darren Aronofsky legújabb filmjét látva. Mégis mi ez a film? Zseniális Biblia értelmezés? Öncélú művészi maszturbáció? Figyelmeztetés az elkerülhetetlen környezeti kataklizmára? Rendezői önsajnáltatás? Vagy szimplán csak egy hatalmas trollkodás? Nos, legújabb podcastünkben ezen kérdésekre kerestük a választ, miközben kibeszéltük az év legmegosztóbb és legkülönlegesebb filmélményét, az anyám!-at! Figyelem szuper szopórolleres spoileres adás következik!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

HIRDETÉS

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.