HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #32 – Batman Superman ellen

Megérkezett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, amely talán az elmúlt évek egyik legmegosztóbb képregényfilmje lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Batman v Supermanre persze megint lehet azt mondani, hogy sötét és realisztikus, de ez még önmagában miért számít pozitív kritikai minősítésnek? A követhetetlen történetszálak ezrei és a felszínes karakterrajzok pedig nem segítik elő a történet megértését, ami különösen nagy baj ha, azt vesszük figyelembe, hogy sok rajongó azt várta, ez a film lesz az, ami lerakja a DC univerzumépítő alapjait. Oké, megtörtént, de tudjuk, hogy mi történik a mocsárra épülő várral…

Podcastjaink továbbra is hallgathatóak a Mixcloudon és a Youtubeon, jelen adásunk pedig ezen a linken tölthető le.

HIRDETÉS

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.