HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Mától folytatódik a Marsra magyar! websorozat

A Youtube-on futó, ingyen elérhető magyar vígjátéksorozat 8 új epizóddal folytatódik az ősszel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Marsra magyar előzetes:

Szeptember 18-tól – azaz mától – folytatódik a magyar dokukomédia, mely a a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjaiba enged betekintést. Bár a céget megöröklő Hajnal Károly (Csőre Gábor) nincs a helyzet magaslatán igazgatóként, mégis beesik életének legfontosabb megbízatása: a NASA a Mars-kolonizációs terveihez keres megbízható fémmegmunkáló céget. Kérdés, hogy a válságmegoldó ülésekkel tarkított gyár és annak munkásai képesek-e venni a kihívást?

A mai új epizódban rögtön egy előkerülő VHS felvétel különös tartalma borzolja a kedélyeket.

HIRDETÉS

De a későbbiekben még a koporsókészítés és a részecskegyorsító gyártás rejtelmeibe is belekóstolhatnak a már amúgy is túl sokat látott melósok.

Marsra magyar! főbb szerepeiben Csőre Gábor, Badár Sándor, Stefanovics Angéla, Gyöngyösi Zoltán, Földi Csenge, Német Klára, Keresztes Tamás, Stork Natasa, Thuróczy Szabolcs, Edvi Henrietta és Labán Roland láthatóak.

Az őszi szezonban újabb 6 epizóddal tér vissza az Index Youtube csatornájára. Az új részekben pedig új színészeket és vendégszereplőket ismerhetünk meg. Például a rajongók nagy örömére – és a Hajnal-Vasad Kft. nagy rémületére visszatér a börtönből Nagybani Laci, azaz Thuróczy Szabolcs is. De egy-egy cameo erejéig meg fogja lepni a csapatot Árpa Attila, Stork Natasa, Takátsy Péter, Köllő Babett és Mucsi Zoltán is.  

Kép: Aradi Nóra

Kik állnak a Marsra Magyar! mögött?

A sorozatot humora nem lehet ismeretlen azoknak, akik látták az uristen@menny.hu-t, a Libiomfi című filmet, vagy a 2019-ben berobbant Anzselika Habpatron youtube csatornát. Ugyanis a Marsra magyar! sorozat is a Végh-Kálmánchelyi-Stefanovics alkotótrió áll. A Marsra magyar! producere pedig Pusztai Ferenc, aki olyan filmeken dolgozott, mint A Nyomozó, a Lajkó – Cigány az űrben, az Utóélet vagy a Víkend.

A sorozat rendezője Végh Zsolt, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt, Wágner Levente, a dramaturg Zsigó Anna, operatőr Dobray Máté, a látványtervező Fekete Anna és Nagy-Szonja Brigitta, a jelmezekért pedig Rátkai Dávid felel.

A teljes egészében hazai fejlesztésű, és magyar gyártású sorozat a KMH Film és a Magyar Telekom koprodukciójában készül a részeket pedig 6 héten keresztül minden hétfőn az Indexen tekinthetik meg a nézők, később pedig egyedüliként a portál YouTube csatornáján lesznek elérhetőek az epizódok.