Hírek

Végre érkezik a Titánok új évada, és egy régóta várt szereplő is tiszteletét teszi

A régóta várt Titans DC sorozat 4. évada közelebb van, mint hittük.

A hétvégén zajlott New York Comic Conon mutatta be az HBO a  Titans soron következő 4. évadának első előzetesét. A rajongók már 2021 augusztusa óta várják az új szerzont, amikor is a csatorna hivatalosan is bejelentette annak folytatását.

Titans előzetes:

Az előzetessel együtt pedig a 4. évad premierjét is bejelentették, ami

2022. november 3. lesz.

Szóval sokat nem kell várnunk, csak kevesebb, mint egy hónapot. Viszont érdemes figyelni a betűzött “Part 1”-ra – a Netflix gyakorlatához hasonlóan – miszerint népszerű sorozatok évadait több részben töltik fel a műsortárba – az HBO Max is két részletben fogja bemutatni a Titans 4. évadot.

Izgalomból sem lesz hiány a Titans új részeiben: ugyanis egy új ellenség érkezik, aki rémszítő és híreneve megelőzi jöttét. Nem más, mint Superman nemezise, Lex Luthor tűnik fel a sorozat univerzumában. A szerepet ezúttal a Sons of Anarchy-ból és a Bosch-ból ismert Titus Welliver ölti magára. A rövid előzetes alapján pedig Brother Blood is tiszteletét teszi az évadban Joseph Morgan alakításában.

A Titans új részeinek magyar premierjéről egyelőre nincsen információnk.

Forrás: ComicBook

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×