HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Keanu Reeves hivatalosan is magára ölti John Constantine ballonkabátját

John Constantine visszatér, és nem is akárki, hanem Keanu Reeves bújik újra a bőrébe.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

2020 novemberében röppent fel először a hír, hogy a 2005-ös, Keanu Reeves főszereplésével készült Constantine film folytatást kaphat. Peter Stormare, aki Lucifert játszotta a filmben Instagramján megerősítette a hírt, miszerint forog a második rész. A Screen Rant szerint Instagramra nem szoktak meglévő érvényes szerződés nélkül a színészek posztolgatni aktuális szerepükről, így igaz lehet a pletyka. A hír évről évre újra felröppen, de eddig se a DC, se a Warner nem erősítette meg. A Deadline Hollywood értesülései szerint a projekt most zöldutat kapott a DC-nél.

John Constantine hivatalosan is visszatér a vászonra.

A híres okkult nyomozó ballonkabátját ezúttal is Keane Reeves veszi fel, a rendezői székbe pedig Francis Lawrence, aki nem mellesleg az eredeti filmmel kezdte meg rendezői munkáját. A forgatókönyvet Akiva Goldsman írja, aki  Weed Road Pictures nevű cégén keresztül is közreműködik. A gyártásba J.J. Abrams és Hannah Minghella is beszáll a Bad Roboton keresztül. Executive producerek Lorenzo DiBonaventura és Erwin Stoff. A bemutatóról, vagy hogy hol áll a film, nincs még hír.

HIRDETÉS

Az előző Constatine filmet 17 évvel ezelőtt mutatták be, és 200 millió dollár bevételt hozott a Warner konyhájára.

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.