Hírek

Előzetesen a Cannes-ban debütáló God’s Creatures

A különleges filmjeiről ismerhető A24 bemutatta a pszichológiai dráma új előzetesét. Ez a God’s Creatures.

A God’s Creatures egy ír halászfaluban élő anyáról szól, aki boldog, amiért Ausztráliába utazó fia visszatér. A fiatal férfit azonban egy súlyos bűncselekménnyel vádolják meg, ő azonban hazudik, hogy megóvja. A helyzet azonban egyre csak bonyolódik, és miközben kiderül, hogy ki is valójában gyermeke, a következmények nem csak a falura, de teljes, amúgy is széteső családjára is nagy hatással vannak. A filmet a szintén elismert The Fitsért felelős Anna Rose Holmer rendezi Saela Davisszel, a főszereplőket pedig Emily Watson és Paul Mescal alakítják.

Premierdátumot még nem kapott a God’s Creatures, és egyelőre még hivatalos magyar címe sincsen.

Előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×