Podcast

Roboraptor Podcast #10 – Gyerekek és szörnyetegeik 2/3

A 2007-ben készült Én kicsi szörnyem – A mélység legendája (The Water Horse: Legend of the Deep) valamelyest egy E.T. klón, azzal a különbséggel, hogy a főszereplő kisfiú nem egy földönkívülit, hanem a Loch Ness-i szörnyet rejtegeti a sufniban. A megvalósítás már kevésbé cuki, befogadható és szórakoztató, mint a Spielberg-film, de hogy miért, kiderül a Gyerekek és szörnyetegek elnevezésű 10. jubileumi podcastünk 2. részéből!

A Gyerekek és szörnyetegek elnevezésű 10. jubileumi podcastünk 2. része:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.
×