HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on!

Az RTL többszörösen díjnyertes sorozata, a Mellékhatás kizárólag az RTL +-on lesz elérhető március végétől.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A 2020-tól fejlesztett magyar thriller sorozat 2023. március 29-én tér vissza.

Az előző évaddal ellentétben viszont a 2. évad kizárólag az RTL streaming-szolgáltatásán, az RTL +-on lesz elérhető.

Az új részek minden szerdán érkeznek a felületre.

HIRDETÉS

A Mellékhatás a Televíziós Újságírók Díja zsűrije által a Legjobb heti sorozat, Legjobb színésznő és Legjobb mellékszereplő kategóriában is első helyet szerzett. A főszerepben Nagy Zsolt, Tenki Réka, Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra.

Tartalom:

Néhány hónap telt el az első évad drámai befejezése óta. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán.

Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is”.

Mellékhatás előzetes:

 

Forrás: RTL