HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Hivatalosan is berendelték a The Last of Us 2. évadát

Tudtuk, de nem sejtettük: az HBO zöld utat adott a The Last of Us 2. évadának.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Craig Mazin és Neil Druckman sorozata még csak 2 hete indult, de máris az egész világot lázban tartja. Az első epizód a Sárkányok háza után a második legnézetebb premierrel indult és azóta sem csökken az érdeklődés, sőt… Míg az első epizód már 21 millió megtekintésnél jár a premier óta, a második rész 22%-os növekedést tudott elérni a premierhez képest, amire még egy HBO sorozat sem volt képes. De a sorozat nem csak nézettségben tört az élre, de a social media felületeken is, a Twitteren világszerte az első helyet szerezte meg a premier óta, mindenki a sorozatról beszél

– írja az HBO a berendelésről szóló sajtóközleményben. A népszerűséget látva szinte nem is volt kérdés, hogy zöld utat kap a folytatás, és ezzel esélyt a The Last of Us Part 2 adaptálása is.

A Naughty Dogs azonos című videójátékából készült sorozatban pedig van kurázsi bőven, ahogyan azt az első 2 epizód is bizonyította. A következő, hétfőn esedékes rész pedig bőven tartogat izgalmakat a játék rajongóinak és game szüzeknek is.

HIRDETÉS

Last of Us 3. rész előzetes: