HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett az Indiana Jones 5 első előzetese

A Comic Con Experience idei Disney panelje tartogat meglepetéseket. Például Indiana Jones 5 előzetest.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az elmúlt napokban elindult az Indiana Jones 5 marketinggépe első képekkel és Mads Mikkelsen karakterének leleplezésével. A jelenleg zajló CCXP-n a Disney bemutatta a legelső előzetest a franchise ötödik filmjéből és a címet is bejelentette:

 Indiana Jones and the Dial of Destiny

A cselekményről azonban további konkrétumok nem derültek ki, de a főbb szereplők már ismertek. Feltűnik a filmben Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség), John Rhys-Davies (Az elveszett frigyláda fosztogatói), Shaunette Renee Wilson (Fekete párduc), Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Jurassic World: Bukott birodalom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Fekete özvegy), Ethann Isidore (Mortel) és Mads Mikkelsen (Legendás állatok: Dumbledore titkai)

HIRDETÉS

Az Indiana Jones ötödik részét James Mangold dirigálja, produceri székben pedig Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel ül, Steven Spielberg és George Lucas pedig executive producerekként támogatták a projektet. A zenét pedig ismét John Williams komponálja.

A filmet várhatóan 2023. június 29-én mutatják be a magyar mozik.

Indiana Jones 5 előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.