HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A medve nem játék, főleg ha felzabálja az erdő kokókészletét

Az igazi történet alapján készült Kokainmedve első előzetese becaplatott.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Amikor áprilisban bejelentette az Universal, hogy Elizabeth Banks (Charlie angyalai, Tökéletes hang 2) rendezésében készül film egy bekokainozott medvéről, talán senki se tudta elképzelni, hogy ebből nem hogy egy jó film ígérete lehet, hanem bármi épképzláb. Megérkezett viszont az első előzetes, ami – egyelőre – minden kétséget eloszlatott afelől, hogy lehet érdekes filmet forgatni egy beállt medvétől.

A Kokainmedve apropóját egy igaz történet adja, miszerint 1985-ben egy Kentucky-i erdőben élő, 230 kilós medve rátalált egy jól elrejtett, és jól el is felejtett kokainkészletre az erdőben. A szerencsétlenül járt állat turista látványosság lett a Kentucky for Kentucky Fun Mall nevű helyen, ahol kipreparált formában lehet őt megtekinteni. Az egész világ pedig ebben a trailerben!

Kokainmedve előzetes:

HIRDETÉS

A főszereplők Keri Russell (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Margo Martindale (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Ray Liotta (A maffia szentjei), Alden Ehrenreich (Solo: Egy Star Wars-történet), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson (Modern család), Kristofer Hivju (Trónok harca), Kahyun Kim (Amerikai istenek), Christian Convery (Sweet Tooth: Az agancsos fiú), Brooklynn Prince (Floridai álom), és az újonc Scott Seiss.

A Kokainmedve 2023. február 23-án érkezik a magyar mozikba.

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.