HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Mayfair-boszorkányok élete januárban jön sorozatként

Anne Rice újabb adaptációjának ízelítője megmutatja, hogy mire számíthatnak a rajongók Rowan Mayfair történetétől. Előzetes!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Anne Rice Interjú a vámpírral AMC-sorozata után a szerző A Mayfair-boszorkányok élete könyveit adaptálja a csatorna, Alexandra Daddarióval (A fehér lótusz) a főszerepben.

A január 5-én startoló széria Rowan Mayfairről, egy idegsebészről szól, aki rájön, hogy családja múltja boszorkányságot rejt.

Visszamegy New Orleansba, szülővárosába, hogy felfedje, milyen kapcsolatban álltak felmenői az emberfelettivel. Ezalatt összeakad a „Talamasca” nevű szervezettel, amely ősidők óta tanulmányozza a paranormális jelenségeket és a vámpírokat. A Talamasca kapcsolja össze egyébként Rice Mayfair boszorkányok trilógiáját.

HIRDETÉS

A sorozatban szerepl majd még a „Lasher” nevezetű lény (Jack Huston alakításában), ami amellett, hogy kifejezetten jóképű, komoly veszélyt jelent Rowanre.

Anne Rice boszorkánytörténetéből Esta Spaulding (On Becoming a God in Central Florida) és Michelle Ashford (Masters of Sex) ír forgatókönyvet, továbbá produceri munkáért is ők felelnek.
A Mayfair boszorkányok előzetes: